Contacte con FarmaciaFrancesa
Protecció davant els raigs solars

Fórmules magistrals
Encàrrecs homeopàtics
Productes dietètics i celiacs
Consell veterinàri

Serveis/Fórmules magistrals ImprimirA la farmàcia d’Alp som  membres de l´AEFF, l´Associació Espanyola de Farmacèutics Formulistes i disposem de laboratori propi per crear la fórmula magistral que necessitis.
                                                                                                     
Preparem tot tipus de gels, cremes, pastes, pomades, solucions, suspensions, xarops, càpsules,  flors de Bach, etc, que el teu metge t´hagi prescrit. I sempre amb el benefici de ser un producte creat específicament per les teves necessitats i totalment adaptat a les teves circumstàncies particulars. Si al mercat no existeix, nosaltres t’ho elaborem!!.
                                                                                                                                                                  
El procediment és ben senzill: només cal que ens facis arribar la teva recepta mèdica, ens la pots enviar per correu electrònic, ens pots trucar… i d´un dia per l’altre, ja podràs recollir el teu producte a la farmàcia.
                                                                                 
Per descomptat tots els envasos i blisters dels preparats i de les fórmules magistrals, les entreguem degudament etiquetades, referenciades i precintades.


Aquest servei està pensat especialment per a la gent que no sou de la zona de la Cerdanya, però que veniu a passar els caps de setmana i festius aquí. Volem facilitar-vos al màxim ´’estada i us proposem l´encàrrec de les vostres fórmules magistrals, durant la setmana, des de la tranquil·litat de casa vostra, i per no pensar-hi més!.

Així al venir a Alp, La Molina, Masella, Urtx, Queixans, Urús, Das... o qualsevol poble de la Cerdanya, Puigcerdà i rodalies, ja ho trobareu preparat i apunt. (Per un bon servei, us recomanem que feu els vostres encàrrecs abans del dijous, així ens assegurem l’entrega el divendres).