Contacte con FarmaciaFrancesa
Protecció davant els raigs solars

Fórmules magistrals
Encàrrecs homeopàtics
Productes dietètics i celiacs
Consell veterinàri

Serveis/Productes dietètics i celiacs ImprimirSi el que vols és disposar sempre d´aquelles galetetes sense gluten que tant t´agraden, o no vols que et faltin les torradetes integrals per esmorzar,  des de la  farmàcia d’Alp ens encarreguen de proporcionar-te això i tot el que necessitis en productes dietètics i sense gluten, tan sols ens ho has d´encarregar.
                                                                              
El procediment és ben senzill: només cal que ens facis arribar el teu encàrrec ens el pots enviar per correu electrònic, ens pots trucar… i d´un dia per l´altre, ja podràs recollir el teu producte a la farmàcia.
                                                                                                         
Aquest servei està pensat especialment per a la gent que no sou de la zona de la Cerdanya, però que veniu a passar els caps de setmana i festius aquí. Volem facilitar-vos al màxim l´estada i us proposem l´encàrrec, dels vostres productes dietètics o per a celiacs, durant la setmana, des de la tranquil·litat de casa vostra, i per no pensar-hi més!. 


Així al venir a Alp, La Molina, Masella, Urtx, Queixans, Urús, Das....o qualsevol poble de la Cerdanya, Puigcerdà i rodalies, ja ho trobareu preparat i apunt. (Per un bon servei, us recomanem que feu els vostres encàrrecs abans del dijous, així ens assegurem l’entrega el divendres).