Contacte con FarmaciaFrancesa
Protecció davant els raigs solars

Democosmètica facial
Dermocosmètica corporal

Dermocosmètica/Democosmètica facial ImprimirLluir un rostre saludable, llis, ferm, sense imperfeccions i  amb bon aspecte, és el desig de tota persona, sigui home o dona, però siguem realistes: no podem buscar l´eterna joventut, però sí unes bones solucions i ajudes en la dermo-cosmètica facial.
                                                                                   
Amb tot el suport científic i dermatològic les grans firmes cosmètiques específiques com Filorga, Sensilis, Talika, i Matiderm, i d´altres tan reconegudes com: A-Derma, Avène, Be+, Eucerín, Galenic, Hidrotelial, Isdin, Roc, Vichy... ens ofereixen moltes opcions per aquells petits desperfectes que ens descobrim al rostre, taques, les primeres arrugues, marques d´expressió. Disposem de cremes facials d´alta gamma, de tractamens de dia i de nit, cremes hidratants, cremes refermants, cremes anti-edat i per tot tipus de dermis, tant si la teva pell és greixosa, com deshidratada, sensible, seca, amb arrugues més profundes, etc.

Per qué estiguis sempre al dia de les novetats i per qué estiguis totalment informada, a la farmàcia d`Alp, fem jornades d`animació amb esteticiens dels millors laboratoris de dermofarmàcia i tallers amb una especialista de cada tema. Informa`t!!


Visita´ns a la farmàcia i t´aconsellarem de quina és el millor tractament per a la teva pell.