Contacte con FarmaciaFrancesa
Protecció davant els raigs solars

Democosmètica facial
Dermocosmètica corporal

Dermocosmètica/Dermocosmètica corporal ImprimirLa higiene diària és un acte rutinari a les nostres vides: la dutxa al matí o al vespre, el rentar-nos les dents, ensabonar-nos les mans, rentar-nos els cabells, etc. però tots aquests rituals tan quotidians  al nostre dia a dia, per ser del tot eficaços, han d´anar acompanyats de l´ús de productes apropiats de les marques i laboratoris més adequats.

A la farmàcia d`Alp disposem de grans firmes cosmètiques específiques com Filorga, Sensilis, Talika, i Matiderm, i d´altres tan reconegudes com: A-Derma, Avène, Be+, Eucerín, Galenic, Hidrotelial, Isdin, Roc, Vichy... Avène, Bioderma, Lierac, Rene Furterer... sabons, gels, desodorants i cremes corporals... La nostra pell, si no,  pot rebre’n les conseqüències, ressecant-se, patint picors, vermellors, etc.


Hem de tenir especial atenció a l´hora de triar un desodorant, no ni impedeixi en excés la sudoració i usar sabons d´acidesa similar a la de la pell (pH 6) i que no irritin. Aquestes petites pautes en ajudaran a mantenir un bon estat de la nostra pell corporal.